Dopis gospodina Milijana Brkića, glavnog tajnika HDZ-a, povodom uvjerljive pobjede na izborima za Europski parlament

Objavljeno u Novosti

Poštovana/ni,

uvjerljiva pobjeda liste Hrvatske demokratske zajednice na proteklim izborima za europski parlament rezultat je našeg zajedničkog sustavnog i predanog rada utemeljenog na domoljubnom zanosu i želji za dobrobit naše stranke i svih hrvatskih građana.

Ovim putem želim Vam iskreno zahvaliti na Vašem trudu, zalaganju i vjeri koja nas je vodila u ostvarivanju jasno zacrtanih ciljeva.

Uvjerljiva pobjeda na nedjeljnim izborima vidljiv je znak povratka povjerenja naših članova i ukupnog hrvatskog biračkog tijela u politiku naše stranke.

Povjerenje se teško stječe, a lako gubi.

Zbog toga, i u narednom razdoblju moramo svojim sustavnim i predanim radom, svojom skromnošću i poniznošću te ljudskom i političkom vjerodostojnošću dodatno učvršćivati stečeno povjerenje hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana.

Takav pristup bit će zalog za pobjede Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim izborima, kako za predsjednika Republike tako i za zastupnike u Hrvatski sabor.

Snaga, odlučnost, zajedništvo i uzajamno povjerenje koje smo iskazali na proteklim izborima, jamstvo su da ćemo i nakon narednih političkih pobjeda nesebično raditi za dobrobit svih hrvatskih građana i hrvatske države te osigurati svima dostojanstven život u jedinoj nam domovini Hrvatskoj.

S poštovanjem,

Glavni tajnik

Hrvatske demokratske zajednice

Milijan Brkić